Bachelor of Business Administration in Fashion

Niveau
Graad
Vorm
Sector

Werken in de fashion- en lifestylebranche is dynamisch, creatief en één en al business. Fashion Business is de enige hbo-opleiding in Nederland die specifiek gericht is op commerciële managementfuncties in de fashionbranche. Met een door de overheid erkend hbo-diploma; een Bachelor of Business Administration in Fashion. De opleiding is opgedeeld in 8 semesters, wat inhoudt dat de opleiding 4 jaar duurt. In die 4 jaar krijgen TMO-studenten brede kennis over allerlei vakken: van fashion & trends (mode), naar inkopen, marketing, business management en finances. Niet onbelangrijk is de nadruk die TMO op persoonlijke en professionele ontwikkeling legt: als kersverse alumnus sta je sterk in je schoenen om het te maken in de mode- en lifestylebranche.

Kleinschalig en erkend

Een van de belangrijkste kenmerken van TMO is kleinschaligheid. Dit wordt al snel alleen geassocieerd met ‘klein in aantal’; een kwantitatieve benadering. Terwijl kleinschaligheid ook kan worden uitgedrukt in kwalitatieve aspecten van de opleiding. Kleinschaligheid zit ‘m bij TMO niet alleen in de grootte van de studentenpopulatie. Een persoonlijke benadering vinden wij zeer belangrijk. Daarin gaan wij veel verder dan de meeste opleiders. Bij TMO ben je geen nummer en niet anoniem. Er is persoonlijke aandacht voor elke student en persoonlijke ontwikkeling staat altijd centraal.

Bachelor in fashion business

Internationaal gezien zijn we een University of Applied Sciences, die opleidt tot de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion. TMO is de enige in fashion business in Nederland die opleidt tot deze titel.

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 2
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 60

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2024 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Bachelor of Business Administration in Fashion
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.3 8.3 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de inhoud van de opleiding, denk bijv. aan het niveau van je opleiding, de aansluiting op je vooropleiding en de kwaliteit van het studiemateriaal.
Inhoud
7.4 7.4 0
Deze opleiding
Bachelor of Business Administration in Fashion
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.9 7.9 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.6 7.6 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.7 7.7 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
7.5 7.5 0
Toon meer
Opleiding in beeld

Volg ons:

Adres:
Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn