Bachelor of Business Administration in Fashion

Niveau
Graad
Vorm
Sector
TMO Fashion Business School is de top-opleiding in Nederland voor commerciële managementfuncties in de fashion business met de titel BBA: Bachelor of Business Administration in Fashion.

TMO is een kleinschalige particuliere hbo fashion business school. Erkend en geaccrediteerd door de overheid. Bovendien is TMO wederom beloond met het predikaat 'Topopleiding'.
Iets om trots op te zijn! De opleiding duurt 4 jaar en leidt op voor commerciële managementfuncties in de internationale modebranche.

TMO biedt een breed vakkenpakket; een combinatie van management, marketing, communicatie, mode en persoonlijke ontwikkeling. Naast vakkennis, werk je bij TMO aan real life projecten en lever je een bijdrage aan kennisontwikkeling in samenwerking met de fashionbranche. Wil jij aan de slag als bijv. inkoper, retail-, product-, sales- of (e-)marketingmanager? TMO brengt je de nieuwste inzichten bij over management, branding, marketing, trends, retail en e-commerce. Altijd actueel en afgestemd op de huidige praktijk.

Met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bouw je al tijdens de studie een uitgebreid netwerk op en ben je na de stage klaar om aan de slag te gaan. Ruim 80% van onze studenten vindt binnen 3 maanden na afstuderen een baan.

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 2
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 60

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2023 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Bachelor of Business Administration in Fashion
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.3 8.3 0
Deze opleiding
Bachelor of Business Administration in Fashion
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8 8 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.1 8.1 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.8 7.8 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
7.7 7.7 0
Toon meer

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

14
okt
Open dag TMO Fashion Business School | De HBO mode-opleiding
Tijd: 10:00 - 14:00 uur

Adres:
Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Deze instellingen hebben ook een open dag

TMO Fashion Business School - Doorn

okt
14
2023
Open dag TMO Fashion Business School | De HBO mode-opleiding
Locatie:
Tijd: 10:00 - 14:00

TMO Fashion Business School - Doorn

nov
23
2023
Proefstudeerdag bij TMO Fashion Business School | De HBO mode-opleiding
Locatie:
Tijd: 9:00 - 15:00