Niveau
Graad
Vorm
Sector
De bachelor Cabaret is een opleiding voor performers die een podium zoeken om hun verhaal te delen. Live of online. Voor talentvolle studenten met humor die een carrière in het cabaret ambiëren.
Je hebt jouw eigen expertise, maar je weet je talenten en vaardigheden als cabaretier in te zetten in verschillende gebieden. Je bent nieuwsgierig naar de functie voor een schrijver bij 'Dit Was Het Nieuws', maar je twijfelt of je niet liever op tour gaat langs kleine zalen. Tegelijkertijd biedt je jezelf aan bij een theatergroep als authentieke en spelende maker. En je speelt al een tijdje met het idee om je in te schrijven voor Camaretten, of toch AKF.

Jij bent een performer met een eigen perspectief op de wereld en je wilt humor gebruiken om hier voorstellingen over te maken. Je hebt een eigenzinnige persoonlijkheid en bent niet bang om kritisch naar jezelf, de wereld en jouw plek daarin te kijken.

Kernvak van de opleiding is theateratelier, waarin je jouw specifieke talenten ontwikkelt. Daarnaast leer je ook de technische vaardigheden van acteren, componeren, improviseren, schrijven en zingen. Het bijwonen van voorstellingen is een essentieel onderdeel van jouw lesprogramma.

Als je slaagt voor deze opleiding ben je cabaretier, officieel bachelor Cabaret (BC).

Toelatingseisen

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2023 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Cabaret
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.5 9.5 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de inhoud van de opleiding, denk bijv. aan het niveau van je opleiding, de aansluiting op je vooropleiding en de kwaliteit van het studiemateriaal.
Inhoud
8.1 8.1 0
Deze opleiding
Cabaret
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8 8 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.7 7.7 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
6 6 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
7.7 7.7 0
Toon meer

Adres:
Onderwijsboulevard 215
5223 DE Den Bosch