Niveau
Graad
Vorm
Sector
Hoe vaak heb jij niet een phishingmail ontvangen die echter lijkt dan echt? Phishing is de meest voorkomende vorm van cybercrime, maar is slechts een topje van de ijsberg. In onze digitale wereld kunnen we niet meer functioneren zonder bescherming, want alles is verbonden op het wereldwijde web: je tablet, iPhone, smartwatch, spelcomputer… noem maar op. Ja, zelfs de auto en slimme apparaten, zoals verlichting of een stofzuiger. Als er ergens een malware of schadelijke app binnenkomt, is je hele netwerk besmet en kun je zomaar alles kwijt zijn. Stel je 's voor!
Ook bedrijven zijn volledig afhankelijk geworden van computersystemen. En met de toename van remote werken en de uitrol van 5G wordt het risico op cybercrime steeds groter. Eén druk op de knop kan een heel netwerk platleggen en een bedrijf of zelfs een hele maatschappij compleet ontregelen. Lijkt het jou wat om bedrijven en organisaties te helpen om veilig te kunnen werken en de redder in nood te zijn als het al te laat is? Met een beetje affiniteit voor techniek en een hoop organisatietalent ben jij in 2 jaar tijd de spin in het web van cybersecurity.

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 45
Opleiding in beeld

Adres:
Diemen

Andere open dagen van deze instelling

nov
1
2023

Open Avond Inholland Diemen

Locatie:
Tijd: 17:00 - 20:00