Data Analytics

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Interesse in data en de onbegrensde mogelijkheden die zij bieden? Wil jij je ontwikkelen tot professional op het gebied van Data Analytics?
De tweejarige opleiding Data Analytics stoomt je klaar voor een baan als data analist. De opleiding vergroot jouw kennis, vaardigheden en inzichten over bestaande en nieuwe data. Na de opleiding kan je met jouw vaardigheden aan de hand van beschikbare data onderzoeksvragen n kaart brengen en passende analyses uitvoeren en leer je hoe je dit presenteert aan de opdrachtgever. De opleiding Data Analytics maakt gebruik van programmatisch leren, wat betekent dat je veel kennis 'just-in-time' aangereikt krijgt en direct de kennis gaat toepassen op realistische opdrachten uit de praktijk. Er is grote behoefte aan ICT-professionals die met statistische analyses inzicht kunnen verschaffen in de grote hoeveelheid data die dagelijks geproduceerd wordt.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2023 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Data Analytics
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.2 8.2 0
Deze opleiding
Data Analytics
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.6 7.6 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.6 8.6 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.4 7.4 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
8.1 8.1 0
Toon meer

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

28
okt
Open dag
Tijd: 10:00 - 14:00 uur

Adres:
Burgemeester S'jacobplein 1
3015 CA Rotterdam

Deze instellingen hebben ook een open dag

Hogeschool Rotterdam - Rotterdam

okt
28
2023
Open dag
Locatie:
Tijd: 10:00 - 14:00

Hogeschool Rotterdam - Rotterdam

dec
14
2023
Open avond
Locatie:
Tijd: 16:00 - 19:00