Niveau
Graad
Vorm
Sector
Is data de nieuwe olie? Kan gezichtsherkenning ook leiden tot rassenherkenning? Heeft jouw hardlooprondje met Strava invloed op infrastructurele voorzieningen? Ontdek het tijdens het bachelor programma Data Science & Society van Campus Fryslân!
✔️ Datawetenschappen en de maatschappij bestuderen binnen één opleiding, in een snelle leeromgeving waarin digitalisatie het kloppend hart vormt van alles waar we mee bezig zijn.
✔️ Werk met veel verschillende onderwerpen en methodes aan oplossingen voor lastige vraagstukken die niet binnen een enkele discipline op te lossen zijn.
✔️ Word een waardevolle teamspeler en doe ervaringen en vaardigheden op die je later in je loopbaan goed van pas zullen komen.
Data is niet goed, niet slecht en niet neutraal. We kunnen niet zonder, dus verspreiding van data doet ertoe. Met deze toekomstgerichte bachelor duik je dieper in de sociale aspecten van Data Science en bestudeer je data-afhankelijke besluitvormingsprocessen. Tegelijkertijd leer je hoe je technische data science-vaardigheden kunt gebruiken en toepassen. Bij Campus Fryslân krijg je de kans om je persoonlijk te ontwikkelen in een praktijkgerichte, internationale leergemeenschap.
→ Hou me op de hoogte

Toelatingseisen

C&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Adres:
Wirdumerdijk 34
8911 CE Leeuwarden