Didactisch Educatief Professional

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Je bent aan het werk met kinderen, want dat heeft je hart. Het is je passie om ze te zien groeien. Elke stap die een kind kan doen, houdt jou bezig. Wat kun jij doen om ze hierbij goed te begeleiden? Hoe richt je de ruimte in? Welke materialen nodigen kinderen uit?
Je wilt een betrouwbare gesprekspartner zijn voor ouders en collega’s zodat ze bij jou het gevoel hebben: zo! Die weet wat ze aan het doen is! Want jij brengt een gevulde toolbox mee voor de volgende stap in je carrière.
Zorg jij ervoor dat jouw didactische vaardigheden het kind laten groeien?
In de sector Kind en Educatie is veel vraag naar professionals die helpen kinderen (0-12 jaar) te groeien en te bloeien. Omdat er vaak veel anderen partijen bezig zijn met de ontwikkeling van kinderen vraagt dat om samenwerking. Denk aan samenwerking tussen school, jeugdzorg, zorgloketten en kindcentra. Dit vraagt om mensen met specifieke kennis en vaardigheden. Jij kunt hier een spin in het web zijn met jouw talenten én met de opleiding Didactisch Educatief Professional.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2023 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Didactisch Educatief Professional
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.6 9.1 0.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de inhoud van de opleiding, denk bijv. aan het niveau van je opleiding, de aansluiting op je vooropleiding en de kwaliteit van het studiemateriaal.
Inhoud
8.8 7.8 1
Deze opleiding
Didactisch Educatief Professional
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
9.5 8.1 1.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.6 7.9 -0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
8 7.2 0.8
Toon meer

Adres:
Wethouder Alferinkweg 2
8012 GA Zwolle

Deze instellingen hebben ook een open dag

NHL Stenden - Groningen

jun
4
2024
Open Dag Leeuwarden
Locatie:
Tijd: 16:00 - 20:00

NHL Stenden - Leeuwarden

jun
4
2024
Open Dag Leeuwarden
Locatie:
Tijd: 16:00 - 20:00