Digital Business and Innovation

Niveau
Graad
Vorm
Sector
De digitale technologie ontwikkelt zich in een rap tempo. Wat betekent dit voor de werknemers en de organisaties? Welke invloed hebben deze innovaties op de manier waarop organisaties zijn ingericht en hoe ze zich ten opzichte van elkaar gedragen?
Met deze unieke eenjarige Engelstalige opleiding aan de Vrije Universiteit Amsterdam sla je een brug tussen organisaties en innovatieve (digitale) technologieën. Je gaat aan de slag met informatiesystemen en innovatiemanagement. Je leert hoe je producten en diensten kunt innoveren, hoe bedrijfsprocessen efficiënter kunnen, nieuwe business modellen ontstaan en op welke manier de nieuwe technologie kan bijdragen aan de wereld.
Na het afronden van de opleiding kun je bij grote en kleinere consultancybedrijven aan de slag als IT-consultant, projectmanager, business analist, innovatieconsultant of begin je je eigen startup.
Wil je op een wetenschappelijke en praktische wijze een bijdrage leveren, heb je een ondernemende houding, vind je innovatie interessant en uitdagend, én ben je bereid te pionieren in je vakgebied? Dan is de master Digital Business & Innovation aan de VU de studie voor jou.

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2024 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Digital Business and Innovation
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.6 8.6 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de inhoud van de opleiding, denk bijv. aan het niveau van je opleiding, de aansluiting op je vooropleiding en de kwaliteit van het studiemateriaal.
Inhoud
8 8 0
Deze opleiding
Digital Business and Innovation
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.1 8.1 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.1 7.1 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.2 7.2 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
7.4 7.4 0
Toon meer

Adres:
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam