Duurzame Gebiedstransities

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Ben jij de regisseur van de toekomst? Wil jij aan de slag in een speelveld dat nooit stilstaat en waar jij je bezighoudt met zonnevelden, windmolenparken, stikstof, woningbouw, landbouw en recreatie?
Draai jij je hand niet om voor alle uitdagingen die de klimaatverandering met zich meebrengt? Bij de master Duurzame Gebiedstransities buig jij je over deze vraagstukken en kom je tot een oplossing.
Wanneer je kiest voor deze master zet je de eerste stap om een expert te worden in duurzame gebiedstransities. Als regisseur van de toekomst ben jij een onafhankelijk en breed georiënteerde generalist. Er is grote behoefte aan mensen die vanuit hun vakkennis samenwerken met verschillende belanghebbenden aan de toekomstbestendigheid van het landelijk gebied. Tijdens de studie werk je aan competenties, waarvan in- en uitzoomen de kern is. Je leert een landelijk gebied helemaal te overzien. Je kijkt naar de historie maar ook het heden. Je schat het op waarde en vanuit daar bouw je verder. Dit doe je in samenwerking met verschillende stakeholders. Want een optimale transitie vraagt vakoverschrijdende, multidisciplinaire samenwerking. Kies je de master Duurzame Gebiedstransities, dan kies je voor de toekomst.

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

11
nov
Open dag locatie Velp
Tijd: 10:00 - 15:00 uur

Adres:
Larensteinselaan 26a
6882 CT Velp

Deze instellingen hebben ook een open dag

Van Hall Larenstein - Velp

nov
11
2023
Open dag locatie Velp
Locatie:
Tijd: 10:00 - 15:00

Van Hall Larenstein - Velp

feb
3
2024
Open dag locatie Velp
Locatie:
Tijd: 10:00 - 15:00