Educatief Professional Beroepsonderwijs

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Jij bent momenteel werkzaam in de groene sector en je wil deze passie graag delen met jongeren. Dan is een baan in het onderwijs wellicht iets voor jou. Je gebruikt jouw kennis en expertise om docenten/onderwijsteams te ondersteunen tijdens de lessen. Om dit te mogen heb je nog wel onderwijskundige vaardigheden nodig. Dan ben je bij Aeres Hogeschool Wageningen aan het juiste adres. Tijdens de 2-jarige Ad-opleiding Educatief professional beroepsonderwijs Groene sector ontwikkel je deze vaardigheden zodat jij jouw enthousiasme voor het vak door kunt geven aan toekomstige professionals.
Deze Ad-opleiding leidt specifiek op voor de groene sector en is onder meer bedoeld voor:

instructeurs en onderwijsassistenten die hun kennis over leren willen verdiepen;
instructeurs in het bedrijfsleven (bijvoorbeeld op een manege, in de agrotechniek of landbouwmechanisatie) die betrokken zijn bij interne opleidingen in het bedrijfsleven;
(beginnende) leidinggevenden op voedingsproductielijnen;
praktijkbegeleiders in het bedrijfsleven die behoefte hebben aan professionalisering;
voorlichters bij natuur- en educatiecentra.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2024 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Educatief Professional Beroepsonderwijs
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.2 8.3 0.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de inhoud van de opleiding, denk bijv. aan het niveau van je opleiding, de aansluiting op je vooropleiding en de kwaliteit van het studiemateriaal.
Inhoud
8.4 7.5 0.9
Deze opleiding
Educatief Professional Beroepsonderwijs
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.8 7.9 0.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
9 7.8 1.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.9 7.3 0.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
7.9 7.3 0.6
Toon meer

Adres:
Mansholtlaan 18
6708 PA Wageningen