Niveau
Graad
Vorm
Sector
Met Engineering kun je binnen de werktuigbouwkunde aan de slag als werkvoorbereider, designer/engineer, technisch medewerker of manager productieproces.
Wil je je na het mbo of de havo graag verder ontwikkelen tot een technische professional op hbo-niveau? Dan zit je bij Engineering goed. Je verdiept en verbreedt je kennis, vaardigheden én inzichten. Er bestaat een grote (en groeiende!) behoefte aan technici die slimme producten kunnen ontwerpen en fabriceren.
Het doel van de opleiding is je te specialiseren in de eerste fasen van de Product Life Cycle. Denk daarbij aan het onderzoeken, het ontwerpen en produceren van machines en installaties. Al deze aspecten komen tijdens de opleiding in theorie én praktijk ruim aan bod. De kennis die je opdoet tijdens hoorcolleges, zelfstudie en trainingen is afgestemd op de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. We besteden veel aandacht aan een combinatie van inhoudelijke verdieping, analytisch vermogen, communicatie, rapportage en leidinggeven op operationeel niveau.
Je volgt Engineering in een technische en dynamische omgeving bij de Dordrecht Academy.

Toelatingseisen

C&M
Niet toelaatbaar
E&M
Niet toelaatbaar
N&G
met Natuurkunde of Natuur, leven en technologie of Onderzoek en ontwerpen
N&T
Volledig toelaatbaar
C&M
Niet toelaatbaar
E&M
met Natuurkunde
N&G
met Natuurkunde of Natuur, leven en technologie of Onderzoek en ontwerpen
N&T
Volledig toelaatbaar

Adres:
Leerparkpromenade 40
3312KW Dordrecht

Deze instellingen hebben ook een open dag

Avans Hogeschool - Breda

nov
25+26
2024
Open avonden deeltijd 25 en 26 november
Locatie:
Tijd: 00:00 - 23:59