Ervaringsdeskundigheid

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Ben je een professional met ervaringsdeskundigheid? Breng je ervaringskennis verder met de nieuwe master Ervaringsdeskundigheid in Zwolle.
In twee jaar ontdek je hoe je ervaringskennis duurzaam kunt implementeren in organisaties. Je pakt praktijkvraagstukken creatief op en geef je leiding aan een destigmatiseringsproject. De master kijkt ook naar andere sectoren dan die van zorg en welzijn. We werken met Participatief Actie Onderzoek (PAR), waardoor leren, praktijkonderzoek en kennisontwikkeling tegelijk plaatsvinden. Dit doe je interprofessioneel, samen met studenten uit andere disciplines. We maken daarbij ruimte voor het kritisch doordenken van filosofische en theoretische vragen rondom ervaringskennis. Zo leer je van en met elkaar!
Na afloop van de master Ervaringsdeskundigheid kun je beleid ontwikkelen en implementeren, onderzoek doen, ervaringsdeskundigheid innoveren en (verder) brengen. Je bent een ambassadeur voor ervaringsdeskundigheid, zowel in je eigen organisatie als daarbuiten op een manier die impact heeft. Dat doe je in functies als: manager, leidinggevende, beleidsmedewerker, projectleider, HR-medewerker of docent, coach, trainer, onderzoeker, supervisor, innovatiemanager of kwartiermaker.

Adres:
Campus 2
8017 CA Zwolle