Executive MBA

Niveau
Graad
Vorm
Sector
De Executive MBA Sports & Health biedt meer dan welke bedrijfskundige MBA dan ook.
De aandacht voor gezondheid en sport is branche overschrijdend. Sport en gezondheid is een maatschappelijke aangelegenheid geworden waarin vitaliteit een centrale rol speelt. Managers, ondernemers en bestuurders hebben veel baat bij een MBA opleiding die hen inspireert de kansen van morgen vorm te geven: de Executive MBA Sports & Health. Jij kiest daarmee voor een MBA die meer biedt dan welke algemene bedrijfskundige MBA dan ook.

De conclusie uit actuele discussies bij universiteiten en in het bedrijfsleven: De juiste MBA bij de juiste persoon op het juiste moment is goud waard. De NVAO geaccrediteerde Executive MBA Sports & Health duurt twee jaar (deeltijd). We geven je daarin een platform waar grenzen worden verlegd en innovatie in economisch denken centraal staat. Je vergroot je kennis van tal van disciplines, duikt de internationale samenleving in en bouwt aan een netwerk voor het leven.

Deze MBA is bedoeld voor professionals die om zich heen kansen zien om bij te dragen aan een gezonder bedrijfsleven, aan fittere organisaties. De opleiding is geschikt voor mensen met verschillende ervaringen en achtergronden.

Adres:
Papendallaan 3
6816 VD Arnhem