Financial Business Management

Niveau
Graad
Vorm
Sector

Analyses maken, kansen ontdekken en het management van een bedrijf adviseren hoe ze meer winst kunnen maken: jouw specialiteit, na de hbo-opleiding Financial Business Management. Jij zorgt dat bedrijven hun financiële processen en data optimaal inrichten, voor het beste bedrijfsresultaat.

De wereld van bedrijfseconomie en finance kent voor jou straks geen geheimen meer. Je leert hoe je een bedrijf succesvol en financieel gezond maakt én houdt. Duik in de cijfers en managementinformatie, laat je kritische blik erop los en toon met je scherpe analyses aan waar de kansen en risico’s liggen. Nu en in de toekomst. Duurzaamheid en verantwoord ondernemen staan hierbij centraal.

Waarom deze studie?

  • De opleiding biedt je een brede basis en een goed financieel inzicht. De focus ligt op finance en control en informatievoorziening. Ook speelt management en ondernemerschap een belangrijke rol.
  • De studie sluit goed aan op de nieuwste trends en ontwikkelingen omdat Tio nauw samenwerkt met het bedrijfsleven en experts uit de praktijk.
  • Praktijkgericht onderwijs. Zo’n 60% van de opleiding staat in het teken van de praktijk: projecten en praktijkvakken. Bovendien krijg je les van docenten uit de praktijk, loop je twee stages en kun je kiezen voor een praktijkgerichte minor.
  • Veel begeleiding. Dankzij de kleine klassen (~10 studenten per les) en je eigen studiecoach krijg je veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Wist je dat?

  • Tio bekend staat om haar excellente onderwijskwaliteit. Dit blijkt onder meer uit de hoge scores die Tio’s opleidingen behalen in diverse rankings, zoals de Keuzegids hbo.


Benieuwd of Tio bij jou past?

Kom naar één van onze open dagen of test jezelf met de gratis Studie Matchmaker van Tio en kom erachter welke studierichting bij jou past! 
 

Toelatingseisen

Opleiding in beeld

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

17
jun
Open dag Tio Hengelo
Tijd: 10:30 - 14:30 uur

Volg ons:

Adres:
Julianalaan 9
7553 AB Hengelo

Andere open dagen van deze instelling

jun
17
2023

Open dag Tio Hengelo

Locatie:
Tijd: 10:30 - 14:30