Fysiotherapie en Innovatie in beweegzorg

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Soms wil je je na je bachelor specialiseren in de fysiotherapie. Je volgt dan bijvoorbeeld een master kinderfysiotherapie of sportfysiotherapie. Is het niet jouw ambitie om te specialiseren? En wil je als fysiotherapeut wel kennis en vaardigheden leren op het gebied van innoveren, samenwerken, onderzoek, en leiderschap in de beweegzorg? Wil je leren kijken naar het vak fysiotherapie en de uitdagingen waar fysiotherapie en de zorg voor staan? Dan is deze master iets voor jou!

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2023 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Fysiotherapie en Innovatie in beweegzorg
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.5 9.5 0
Deze opleiding
Fysiotherapie en Innovatie in beweegzorg
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.8 8.8 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.8 8.8 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.5 8.5 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
8.2 8.2 0
Toon meer

Adres:
Padualaan 101
3584 CH Utrecht