HBO Associate Degree Officemanagement – versneld

Niveau
Graad
Vorm
Sector

Wil jij na het behalen van je MBO-diploma niveau 4 je HBO-diploma halen, maar ook werken? Kies dan voor de versnelde HBO Associate degree Officemanagement van Schoevers met baangarantie. In dit leer-werktraject haal je in 1,5 jaar een officieel HBO Ad-getuigschrift, terwijl je relevante werkervaring opdoet. Klaar voor een carrière waarin je écht impact kunt maken?

Werken en leren

Je hebt 1 dag per week les en werkt 4 dagen per week. Zo kun je alles wat je leert meteen toepassen in je baan, waardoor je extra snel leert. Als je het traject succesvol doorloopt, heb je niet alleen in recordtijd een HBO-diploma van Schoevers behaald, maar door je werkervaring heb je nog meer carrièrekansen. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als: 

 • Officemanager
 • Eventmanager
 • Projectmanager
 • Executive Assistant 
 • Personal Assistant

Opleiding met baangarantie 

Heb je aan het begin van de opleiding nog geen baan als supportprofessional? Dan helpen we je er eentje te vinden. Wij zijn er zo zeker van dat dit lukt, dat we je zelfs baangarantie aanbieden: voor, tijdens en na je opleiding. Je bent dus verzekerd van een vliegende start van je carrière.


Praktijkgericht leren

In de NVAO-erkende opleiding Associate degree Officemanagement ga je op een praktijkgerichte manier aan de slag met onder meer Next supportmanagement, organisatiegedrag en eventmanagement. De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten. Ze begrijpen precies wat je nodig hebt om je werk goed te doen. Tijdens de lessen ga je in kleine groepen aan de slag met opdrachten en cases. Je leert dus heel praktijkgericht, waardoor je je nieuwe kennis en skills direct kunt inzetten om impact te maken in je werk.

Opbouw van de opleiding

Het programma is overzichtelijk opgebouwd in de vorm van modules, zoals Business English, marketing en communicatie en projectmanagement. En wist je dat je ook kunt kiezen voor een specialisatie HR-supportprofessional?

Met Schoevers ben je meer waard

In deze opleiding leer je werken op HBO-niveau. Hierdoor kun je zelfs de ingewikkeldste klussen aan en kun je op hoog niveau meedenken met het management en de klanten. HBO Ad-student Anne Marie vertelt:

Het voordeel is dat ik hiervoor al een managementassistentopleiding heb gedaan. Alleen in deze opleiding ga je meer de diepte in. Je ontwikkelt een helicopterview en je leert proactief een manager of afdeling te ondersteunen.”

En met je Schoevers-diploma heb je direct een streepje voor bij (toekomstige) werkgevers. Bekijk hier wat andere alumni daarover zeggen. 


De voordelen op een rijtje:

 • In anderhalf jaar een Ad-getuigschrift
 • 1 dag les, 4 dagen werken
 • Coaching en baangarantie
 • Een betaalde werkplek
 • Al tijdens de opleiding bouw je aan je carrière
 • Start in februari of september

Locaties

De lessen worden gegeven op de BCN-locatie van de stad waar je studeert. In deze video laat HBO Ad-student Rianne haar locatie zien:

Toelatingseisen

Opleiding in beeld

Volg ons:

Adres:
Daltonlaan 100
3584 BJ Utrecht

Studenten over deze opleiding

"Mijn opleiding sluit ontzettend goed aan bij mijn werk. Ik krijg les op vrijdag. Die lessen gaan bijvoorbeeld over zakelijk Engels, marketing of communicatie. Ik kan dit meteen meenemen in mijn werk."
Rianne, student AD Officemanagement versneld