HBO Associate degree Officemanagement

Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.
Niveau
Graad
Vorm
Sector
Ben je flexibel, stressbestendig en kun je goed met mensen omgaan? Dan is officemanagement echt iets voor jou. Met de baangarantie van Schoevers kun je na afronding van deze opleiding zo aan de slag.
De officemanager is de spil in de organisatie. Je plant de agenda, beheert budgetten, organiseert bijeenkomsten, schrijft verslagen en maakt presentaties. Ook organiseer je bijeenkomsten met klanten en partners. Collega’s komen naar jou toe als ze iets nodig hebben, want met een getuigschrift van Schoevers weet je precies hoe je alles kunt regelen.

Hoe ziet je opleiding eruit?
Elk jaar van je opleiding heeft 2 semesters van 12 weken en een eindstage van 8 weken. Elk semester is gestructureerd opgezet en heeft een vast rooster. Je krijgt zo’n 18 uur per week les, waarin je leert organiseren en leidinggeven en je aan de slag gaat met projectmanagement. Daarnaast ga je met je studiegenoten werken aan opdrachten. Dit is heel afwisselend en uitdagend. Na afloop van het tweede semester start je met de eindstage. Alles wat je hebt geleerd, kun je dus meteen toepassen in de praktijk.

Toelating
Je kunt met deze opleiding starten als je een diploma HAVO, VWO of MBO-niveau 4 hebt.

Toelatingseisen


Adres:
Zwolle