HBO Bachelor Executive Officemanagement

Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.
Niveau
Graad
Vorm
Sector
Ben je communicatief en empathisch? Heb je een sterk gevoel voor taal? En zit organiseren en regelen in je bloed? Dan is deze opleiding met baangarantie iets voor jou!
Met de HBO Bachelor Executive Officemanagement ben je de rechterhand van de CEO. Je werkt aan de top binnen grotere organisaties. Je coördineert en plant veel belangrijke werkzaamheden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor veel mensen in de organisatie, organiseert alles voor de juiste ontvangst van belangrijke relaties en organiseert belangrijke events. Het is een veelzijdige functie die veel zelfstandigheid en professionaliteit vraagt.

Hoe ziet je opleiding eruit?
Je eerste twee studiejaren bestaan beide uit 2 semesters van 12 weken en een eindstage van 8 weken. Elk semester is gestructureerd opgezet en heeft een vast rooster. Daarnaast werk je aan opdrachten en zijn er themadagen. Op deze dagen ga je samen met andere studiegenoten praktisch aan de slag. Je krijgt les van enthousiaste vakdocenten die je volledig voorbereiden op wat jij straks in de praktijk tegen gaat komen. Het derde jaar van je studie begin je met de integrale beroepsopdracht. In het tweede semester loop je stage naast de lesdagen. In het vierde jaar staat het afstuderen centraal. Onder begeleiding van je afstudeerbegeleider werk je hard aan je beroepsproduct.

Toelating
Met diploma HAVO, VWO of MBO-niveau 4.

Toelatingseisen


Adres:
Zwolle