Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.
Niveau
Graad
Vorm
Sector

Ben jij geïnteresseerd in de wereld van het recht, bekijk je zaken graag van verschillende kanten en ben je oplossingsgericht? Dan is de juridische wereld op zoek naar jou! Schakel tussen het recht en de praktijk en maak het verschil door mensen en bedrijven van gericht, juridisch advies te voorzien met de ad-opleiding Hbo Rechten.

Past deze opleiding bij jou?
Zoek jij zaken graag tot de bodem uit? Ben jij behulpzaam en nauwkeurig en ben jij altijd diegene die anderen op hun fouten moet wijzen? Dan is deze associate degree opleiding jou op het lijf geschreven. De opleiding Hbo Rechten is breed waardoor je op veel plekken terechtkunt. Als praktijkgerichte jurist verwelkomen het bedrijfsleven en de overheid je maar al te graag. Ook in de sociaal juridische dienstverlening kun je direct aan het werk. Ga bijvoorbeeld aan de slag als juridisch adviseur, bedrijfsjurist, rechtshulpverlener of mediator. Of start je toch liever je eigen bedrijf? Tio’s hbo-opleiding Rechten biedt je namelijk een stevige juridische basis met als extra aspect ondernemerschap. 

Wat is een Associate Degree?
Per september 2020 biedt Hogeschool Tio ook Associate degree opleidingen aan! Een Associate degree is een 2-jarige hbo-opleiding, waarbij je na afronding meteen aan de slag kunt in het werkveld. De opleiding biedt vakkennis en vaardigheden die je meteen in de praktijk kunt toepassen. De Associate degree opleidingen zijn in samenwerking met het bedrijfsleven opgezet, vanuit de speciale wens aan personeel met een opleidingsniveau dat ligt tussen mbo4 en hbo-bachelor.

In de Nationale Studenten Enquête komen Tio’s opleidingen uitstekend uit de bus. Daarnaast behalen ze al jarenlang de hoogste scores in de Keuzegids.

Toelatingseisen


Adres:
Weena 457
3013 AL Rotterdam