Information Security

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Bijdragen aan een veiliger digitaal Nederland? Dan is de Ad Information Security iets voor jou. In twee jaar word je opgeleid om het veilig werken met informatie binnen een organisatie te stimuleren.
Werk je al bij een organisatie en vind je het belangrijk dat de informatie van deze organisatie veilig is en blijft? Deze tweejarige Associate degree-opleiding verbreedt je kennis, vaardigheden en inzichten op het gebied van informatiebeveiliging. Je leert dreigingsanalyses te maken en deze te vertalen naar risico’s, je leert te denken als een aanvaller en onderzoekt welke eisen er zijn vanuit wet- en regelgeving. Daarnaast leer je hoe je de risico’s kunt verkleinen met behulp van organisatorische, menselijke en IT-maatregelen. Je wordt hierdoor een verbinder die bruggen weet te slaan tussen de werkvloer, ICT en het management, om de organisatie weerbaarder te maken tegen cybercrime.
Bij de Ad-opleiding Information Security deeltijd volg je één dag in de week lessen en werk je daarnaast minimaal 16 uur per week in een voor de studie relevante functie. Je wordt opgeleid tot Junior Information Security Officer, die ondersteunt bij het opstellen en uitvoeren van het informatiebeveiligingsbeleid en het borgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie binnen grote en kleine organisaties.

Toelatingseisen

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

6
jun
Open avond Associate degree- en deeltijd Onderwijs-opleidingen
Tijd: 17:00 - 20:00 uur

Adres:
Burgemeester S'jacobplein 1
3015 CA Rotterdam

Deze instellingen hebben ook een open dag

Hogeschool Rotterdam - Rotterdam

jun
6
2024
Open avond Associate degree- en deeltijd Onderwijs-opleidingen
Locatie:
Tijd: 17:00 - 20:00