International Hotel and Hospitality Management

Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.
Niveau
Graad
Vorm
Sector

Versneld carrière maken als hotel manager!

Wil jij naar de Hogere Hotelschool? Versneld! in 3 jaar? Stage lopen van Dubai tot Bali? Kijk dan niet verder! Bij EuroCollege leer je meer dan theorie. We werken aan echte projecten. Tevens ontwikkel jij je persoonlijkheid, professionaliteit en mind-set.

Ontwikkel de mentaliteit van een succesvolle hotelmanager

Tijdens de opleiding International Hotel & Hospitality Management ontwikkel je de mentaliteit die van jou een succesvol hotelmanager maakt. Je ontdekt hoe belangrijk gastvrijheid is en je leert hoe je gasten een onvergetelijke ervaring biedt. Deze hbo opleiding voorziet je van de kennis en vaardigheden om te groeien tot een stevige hospitality leider.

Begeleid

Je staat niet alleen. Door de kleinschaligheid zijn we instaat je stevig te coachen binnen ons concept. We werken aan je (zelf)discipline en mindset binnen duidelijke regels en structuur.

Uitgebreid curriculum

Deze dynamische opleiding vormt studenten tot toekomstige leiders in de bruisende hospitality-industrie, waarbij ze een rijk geschakeerd curriculum doorkruisen dat duurzaamheidspraktijken, cutting-edge technologieën, culturele diversiteit, en crisismanagement omvat. Van het beheer van luxe hotels tot het creëren van onvergetelijke digitale gastervaringen en het strategisch behouden van toeristische bestemmingen, dit programma biedt een opwindende reis door de wereld van hospitality. Het is een unieke kans om niet alleen traditionele zakelijke fundamenten te begrijpen, zoals marketing en bedrijfskunde, maar ook om voorbereid te zijn op de toekomst met inzichten in de nieuwste technologische trends en duurzame praktijken, waardoor afgestudeerden klaar zijn om te schitteren in deze bloeiende en veelzijdige industrie.

Praktijkgerichte aanpak en internationale ervaring

Bij EuroCollege begrijpen we dat mindset en focus de sleutels tot succes zijn, daarom bieden we stevige coaching. Je werkt aan echte projecten samen met gedreven medestudenten. Je krijgt les van succesvolle mensen uit het bedrijfsleven. Bovendien bieden we je de kans om te reizen en verschillende culturen te ontdekken. Stage lopen in Europa, Zuid Amerika, China of Thailand vormen geen uitzondering. Zo ontwikkel jij jezelf tot een internationale professional.

Wat maakt EuroCollege uniek:

  1. Versneld & begeleid
  2. Real life project
  3. Focus op persoonlijk groei en mindset
  4. Docenten uit de praktijk
  5. Sinds 1949


Nieuwsgierig? Volg de open dag!

Heb jij het in je om te studeren bij EuroCollege? Ontdek het tijdens een open dag! Ontmoet andere (toekomstige) studenten, leer van alles over deze hbo Hotel & Hospitality opleiding, ontdek de school en vraag docenten het hemd van het lijf. Meld je hier aan voor de open dag!

Toelatingseisen

Opleiding in beeld

Volg ons:

Adres:
Torenallee 3
5616LW Eindhoven