Land- en Watermanagement

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Zo maak jij Nederland klimaatbestendig. Je bent ondernemend. Je ziet jezelf zeker wel grote(re) en kleine(re) projecten op het gebied van watersystemen, grondwater en infrastructuur managen.
En slimme oplossingen bedenken voor de (inter)nationale watervraagstukken van nu en van de toekomst. Mooi: dan is deze relevante en avontuurlijke opleiding jou op het lijf geschreven. en dijken staan onder druk. Klimaatverandering veroorzaakt steeds meer uitdagingen in de watersector.
Hoe klein misschien ook, als het om waterbeheer en waterwerken gaat is Nederland de absolute wereldspeler. Omdat we zo´n laaggelegen landje zijn, weten we als geen ander wat er allemaal komt kijken bij veilig en fijn samenleven met water. Daarom ook wordt er in ons land dag en nacht gewerkt aan zaken als dijkversterking, beekherstel, rivierverruiming, water in de stad en zoetwatervoorziening.
En dan is er natuurlijk de klimaatverandering. Die daagt ons nog meer uit. En vraagt - ja, ook aan jou - om nog betere ideeën en nog innovatievere oplossingen. Om water de ruimte te geven en deze ruimte nog slimmer, veiliger en mooier te benutten. En te komen tot een fijne leefomgeving. Voor wonen, werken, recreëren, landbouw en natuur. In perfecte harmonie.

Toelatingseisen

C&M
Niet toelaatbaar
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 46

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2023 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Land- en Watermanagement
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.9 8.9 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de inhoud van de opleiding, denk bijv. aan het niveau van je opleiding, de aansluiting op je vooropleiding en de kwaliteit van het studiemateriaal.
Inhoud
7.8 7.8 0
Deze opleiding
Land- en Watermanagement
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8 8 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8 8 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.4 8.4 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
7.6 7.6 0
Toon meer

Adres:
Larensteinselaan 26a
6882 CT Velp