Leiderschap voor Persoonsgerichte Zorg en Ondersteuning

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Wil jij graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van het complexe landschap binnen zorg en welzijn? Volg dan de master Leiderschap voor Persoonsgerichte Zorg en Ondersteuning.
In twee jaar ga je aan de slag om persoonsgerichte zorg en welzijn vanuit het perspectief van de cliënt of patiënt te verbeteren. Dat vereist leiderschap waarin je verantwoordelijkheid neemt om andere partijen te motiveren, nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan en de nodige expertise weet te mobiliseren. Zie jij jezelf deze complexe uitdaging aangaan? Dan is deze master iets voor jou!
Na afloop van de master kun je werken in het brede domein van zorg- en welzijnsorganisaties. Enerzijds kan dit vanuit je eigen doorontwikkeling in je eigen werkcontext en anderzijds vanuit andere functies. Denk hierbij aan functies zoals: ketenfunctionaris, projectleider, programmaleider, beleidsmedewerker, beleidsadviseur strategisch beleid, manager, zorginkoper, innovatiemanager, regisseur, teamleider, ketenmanager, zorgcoördinator en zorgmakelaar.

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

22
mei
Online Open avond deeltijdopleidingen 22 mei (locatie Almere en Zwolle)
Tijd: 18:30 - 21:00 uur

Adres:
Campus 2
8017 CA Zwolle

Deze instellingen hebben ook een open dag

Windesheim - Zwolle

mei
22
2024
Online Open avond deeltijdopleidingen 22 mei (locatie Almere en Zwolle)
Locatie:
Tijd: 18:30 - 21:00