Niveau
Graad
Vorm
Sector

Wil je werken in de techniek? Of werk je in een technische omgeving? En wil je je verder ontwikkelen in onderhoud van machines en installaties? Kies voor de Associate degree Maintenance deeltijd. In twee jaar tijd leer je razendsnel. Je werkt aan echte projecten: het is leren door te doen. Ga aan de slag met duurzame technieken. Leer om onderhoud te plannen, te coördineren en te begeleiden. Dat maakt jou tot een veelzijdige onderhoudsengineer die klaar is voor de toekomst.

Waarom deze opleiding?

  • Deze opleiding volg je in Alkmaar.
  • Na het mbo, de havo of het vwo kan je met een Associate degree binnen twee jaar aan de slag als projectleider, maintenance engineer of in een coördinerende functie.
  • Je opleiding sluit goed aan op de snel veranderende praktijk.
  • Er is ruimte voor eigen keuzes en een eigen leerroute.
  • Je leert door te werken aan echte vraagstukken binnen een technische omgeving. Je leert in een team van studenten, kennisexperts en coaches.
  • Je leert in learning labs, kennislabs en je wordt ondersteund door een digitale leeromgeving die 24/7 voor je openstaat.

Test jezelf!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe dan de gratis studiekeuzetest van Inholland. De test bestaat uit een persoonlijkheidstest en uit 'swipe je studie'. Zo kom je erachter welke opleiding goed bij jou past!

Meer info over Inholland en het opleidingsaanbod vind je op de website van inholland.

Toelatingseisen

C&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
E&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar
Opleiding in beeld

Volg ons:

Adres:
Bergerweg 200
1817 MN Alkmaar