Niveau
Graad
Vorm
Sector
Een toekomst in public relations, marketing, reclame, of crossmedia management? The New School in Amsterdam, de beste kleine hbo van Nederland, biedt een uniek en veelzijdig lesprogramma.
Het veelzijdige lesprogramma (van lessen tot seminars tot studiereis) op The New School is uniek en biedt je een breed vakinhoudelijk pakket. De vakken worden gegeven door docenten die ook in de praktijk werkzaam zijn in hun vakgebied. De kleine klassen maken het mogelijk om aandacht te schenken aan je persoonlijke en algemene ontwikkeling; onmisbaar voor de creatieve beroepen in het vakgebied van marketing en communicatie.

The New School for Information Services is de kleinste marketing communicatie hbo-opleiding van Nederland, met een informele sfeer en persoonlijke aandacht. Wij zijn een geaccrediteerde particuliere hbo-opleiding.
Dit betekent dat je zelf betaalt voor je opleiding, maar wel studiefinanciering en een OV-kaart voor 4 jaar ontvangt en dat je een erkend bachelordiploma Marketing-Communicatie kunt halen.

Meer weten? Meld je aan voor een van onze (online) open avonden via onze website: www.thenewschool.nl
Je kunt ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek of een meeloopdag. E: info@thenewschool.nl T: 020-4711787

Toelatingseisen

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2023 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Marketing Communicatie
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.3 9.3 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de inhoud van de opleiding, denk bijv. aan het niveau van je opleiding, de aansluiting op je vooropleiding en de kwaliteit van het studiemateriaal.
Inhoud
8.3 8.3 0
Deze opleiding
Marketing Communicatie
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.5 8.5 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.7 8.7 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.5 8.5 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
8.6 8.6 0
Toon meer

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

11
dec
Open huis TNS maandag 11 december
Tijd: 16:00 - 21:30 uur

Adres:
Jan Luijkenstraat 98
1071 CV Amsterdam

Deze instellingen hebben ook een open dag

The New School for Information Services - Amsterdam

dec
11
2023
Open huis TNS maandag 11 december
Locatie:
Tijd: 16:00 - 21:30