Master of Business Administration

Niveau
Graad
Vorm
Sector

Denk er eens over na om bij Tio te studeren… Begint jouw weg naar succes bij de beste hogeschool van Nederland? Bij ons krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen, zodat je jouw dromen en doelen kunt waarmaken. Bij Tio bieden we persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs. Wij helpen je groeien tot zelfverzekerde young professional klaar voor een succesvolle carrière. 

Behaal je master in 1 jaar
De MBA is een internationaal erkende masteropleiding die je in slechts één jaar afrondt. Je kunt de MBA volgen op alle Tio-vestigingen. Je wordt opgeleid tot een allround managementprofessional binnen grote organisaties en multinationals. Bij Tio krijg je persoonlijk en topkwaliteit onderwijs. En met het waardevolle diploma geef je je carrière een flinke boost!

Bij Tio kun je je binnen de MBA specialiseren in vijf vakgebieden: 

  • Commercieel Management
  • Hospitality Management
  • Internationaal Management
  • Ondernemen
  • Real Estate Management

Excellentie
Kiezen voor Tio is kiezen voor kwaliteit. Tio investeert als particuliere instelling in topkwaliteit onderwijs. We dagen onszelf elke dag uit om nóg beter te presteren, en dat geldt ook voor onze studenten. Tio biedt opleidingen op het gebied van business, ondernemerschap, hospitality, marketing, en makelaardij. De kwaliteit van deze opleidingen is hoog. Zo worden Tio en haar opleidingen al jaren door de Keuzegids uitgeroepen tot uitmuntend in eigen vakgebied. Een waardevol diploma, dus. Ook staan onze opleidingen hoog aangeschreven bij het bedrijfsleven, waardoor Tio-afgestudeerden vaak snel een baan vinden. 

Kleinschalig en persoonlijk
Bij Tio draait het om jou. We houden rekening met jouw persoonlijke behoeften. Onze vestigingen zijn klein, net als de klassen. Dat betekent dat je échte aandacht krijgt van je docenten. Iedereen kent elkaar bij naam. Het is de perfecte plek om het beste uit jezelf te halen. Bij Tio word je gezien en krijg je altijd een warm welkom. 

Benieuwd of Tio bij jou past?
Kom naar één van onze open dagen of test jezelf met de gratis studiekeuzetest van Tio en kom erachter welke MBA-opleiding bij jou past!

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2024 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Master of Business Administration
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.3 8.7 0.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de inhoud van de opleiding, denk bijv. aan het niveau van je opleiding, de aansluiting op je vooropleiding en de kwaliteit van het studiemateriaal.
Inhoud
8.6 8 0.6
Deze opleiding
Master of Business Administration
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
9.3 8.4 0.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
9 8.4 0.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
8.6 7.8 0.8
Toon meer

Adres:
Tempelhofstraat 5
1043 EA Amsterdam

Deze instellingen hebben ook een open dag

Tio Business School - Hengelo

jun
18
2024
Open avond Tio Hengelo
Locatie:
Tijd: 18:30 - 20:30

Tio Business School - Utrecht

aug
24
2024
Open dag Tio Utrecht
Locatie:
Tijd: 10:30 - 14:30