Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de tweede graad in Frans

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Houd jij ook zo van de Franse taal & cultuur en zou jij deze taal willen doorgeven aan leerlingen in het onderwijs? Dan is de lerarenopleiding Frans wellicht iets voor jou.
Binnen de lerarenopleiding Frans besteden we aandacht aan taalvaardigheid en maak je kennis met de Franse cultuur. Daarnaast leer je hoe je een les moet voorbereiden, hoe je leerlingen motiveert en hoe je de taalvaardigheid bij leerlingen stimuleert.
In het eerste jaar pas je jouw kennis direct toe bij je stageschool. Tijdens de lessen op de Hogeschool koppel je dit weer terug. Zo komen theorie en praktijk bij elkaar en doe je direct praktijkervaring op.
De meeste studenten die een deeltijdopleiding volgen, hebben naast de studie een baan en een gezin. We houden hier rekening doordat je de vakken plaats- en tijdonafhankelijk kunt volgen. Dit betekent dat je zelf samen met je studieloopbaancoach jouw leerroute bepaalt.

Toelatingseisen

C&M
met Frans
E&M
met Frans
N&G
met Frans
N&T
met Frans

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2024 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de tweede graad in Frans
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8 7.7 0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de inhoud van de opleiding, denk bijv. aan het niveau van je opleiding, de aansluiting op je vooropleiding en de kwaliteit van het studiemateriaal.
Inhoud
6.7 6.8 -0.1
Deze opleiding
Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de tweede graad in Frans
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.6 7.6 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
6.8 7 -0.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.3 7.1 0.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
6.4 6.6 -0.2
Toon meer

Adres:
Burgemeester S'jacobplein 1
3015 CA Rotterdam

Deze instellingen hebben ook een open dag

HAN University of Applied Sciences - Nijmegen

nov
9+10
2024
Open Dag (voltijd) 9 & 10 november 2024 Nijmegen
Locatie:
Tijd: 00:00 - 23:59

HAN University of Applied Sciences - Nijmegen

nov
27
2024
Open Avond (deeltijd) 27 november 2024
Locatie:
Tijd: 17:00 - 21:00