Parttime Master in Management

Niveau
Graad
Vorm
Sector

Tijdens interactieve colleges, discussies, projecten en teamwork vindt een continue wisselwerking plaats tussen wetenschappelijke theorie en de praktijk van het bedrijfsleven. De opleiding is interactief, behandelt een breed scala aan onderwerpen en heeft een internationale oriëntatie.

Rotterdam School of Management's Parttime Master in Management (MScBA) betekent voor jou:

  • een mix van onderwijsvormen: van case studies en weblectures tot groepsprojecten en individueel onderzoek;
  • in twee jaar een mastertitel behalen;
  • een opleiding met een groot netwerk;
  • leren van je medestudenten uit verschillende disciplines;
  • de kans om leiders uit de publieke, private en non-profitsector te ontmoeten;
  • uitdagende academische theorieën die de nieuwste ontwikkelingen in het bedrijfsleven weerspiegelen;
  • studeren bij een business school met een uitstekende reputatie.


Na de master begrijp je de belangrijkste vraagstukken waarmee managers in het (internationale) bedrijfsleven te maken hebben op het gebied van finance, strategie, marketing en ondernemerschap. De praktijkgerichte kennis en vaardigheden die je opdoet aan RSM geven je een concurrentievoordeel in je carrière.

Toelatingseisen

Je kunt met een wo-vooropleiding direct tot de master toegelaten worden, op voorwaarde dat je in het bezit bent van een wo-bachelordiploma met minimaal 20 EC in kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden en statistiek, waarvan minstens 10 kwantitatief en/of statistiek. Tevens dient je (eind)gemiddelde voor je bachelor minstens een 7 te zijn. Met een erkende wo-masteropleiding, ben je in de meeste gevallen direct toelaatbaar tot het programma van de Parttime Master in Management.

Met een vierjarige hbo-bachelor met minimaal een 7,5 als (eind)gemiddelde voor je bachelor dien je eerst de premaster te volgen; deze premaster duurt 1 jaar. De colleges van de parttime premaster vinden plaats op vrijdag.


Adres:
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam