Niveau
Graad
Vorm
Sector
De deeltijdopleiding Pedagogiek leidt jou op tot een brede pedagogische hbo-professional met de laatste kennis over jeugd en opvoeding. Tijdens de opleiding leer je je te verplaatsen in de leefwereld van kinderen en jongeren. Ook leer je om samen te werken met andere professionals en om creatieve oplossingen te bedenken om mensen in hun omgeving zo goed mogelijk te helpen. Als vakbekwaam pedagoog ga je persoonsgericht te werk, ben je transparant, werk je methodisch en resultaatgericht. Dat combineer je met deskundige oordeelsvorming vanuit een onderzoekende houding.
Ons onderwijsprogramma is flexibel ingericht, zodat jij zelf de regie kunt nemen over je opleiding. Je werkt thuis, op je werkplek en op de hogeschool aan leeruitkomsten. Wil jij het verschil maken voor kinderen en jongeren? Ben je zelfstandig en wil je leren en werken combineren? Dan is onze deeltijdopleiding Pedagogiek iets voor jou!

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 45
Opleiding in beeld

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

7
jun
Extra Open Avond Inholland Amsterdam
Tijd: 17:00 - 20:00 uur

Adres:
De Boelelaan 1109
1081 HV Amsterdam

Andere open dagen van deze instelling

jun
7
2023

Extra Open Avond Inholland Amsterdam

Locatie:
Tijd: 17:00 - 20:00
jun
7
2023

Open Avond AVAG

Locatie:
Tijd: 17:00 - 20:00