Psychology & Technology

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Bij Psychology & Technology (psychologie & techniek) leer je wat technologie met mensen doet en hoe je met behulp van psychologische kennis technologie optimaal kunt laten werken voor gebruikers.
Psychology & Technology is een opleiding die je een gedegen basis in de gedragswetenschappen en het gedragswetenschappelijk onderzoek geeft. Je leert daarnaast te denken als een ingenieur door je te specialiseren in één van de volgende drie technische richtingen: Robotica, ICT of Living (bouwkunde). De vakken die bij de technische richtingen horen, volg je aan de technische faculteiten van de TUe. Daarnaast heb je een ruime keuze aan vrij te kiezen vakken aan de TUe. Ons onderwijs is voor een substantieel deel challenge-based, dat wil zeggen dat studenten werken aan realistische uitdagingen en problemen. In het tweede jaar werk je in een multidisciplinair challenge-based project met studenten van andere opleidingen. Het bachelor eind project vormt de afsluiting van de opleiding, je werkt ofwel in een onderzoeksproject, of bij de universitaire Innovationspace waar je in samenwerking met studenten van andere opleidingen aan challenges werkt (meestal bedrijfswereld). Na de opleiding Psychology & Technology kan je starten aan diverse vervolgopleidingen bof een carrière beginnen als werknemer of ondernemer.

https://youtu.be/zv5uxIKO57U

Toelatingseisen

C&M
met Wiskunde B
E&M
met Wiskunde B
N&G
met Wiskunde B
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 45

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2023 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Psychology & Technology
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.6 8.6 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de inhoud van de opleiding, denk bijv. aan het niveau van je opleiding, de aansluiting op je vooropleiding en de kwaliteit van het studiemateriaal.
Inhoud
7.8 7.8 0
Deze opleiding
Psychology & Technology
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.5 7.5 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.1 8.1 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.6 8.6 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
7.4 7.4 0
Toon meer

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

5
okt
Bachelor open day
Tijd: 9:00 - 17:00 uur

Adres:
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven

Deze instellingen hebben ook een open dag

Technische Universiteit Eindhoven - Eindhoven

okt
5
2024
Bachelor open day
Locatie:
Tijd: 9:00 - 17:00