Schoevers Executive Officemanagement

Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.
Niveau
Graad
Vorm
Sector

Deze opleiding wordt in september 2023 niet aangeboden. Bekijk hier de andere opleidingen die Tio aanbiedt.

Klaar om jezelf onmisbaar te maken als strategisch sparringpartner van topbestuurders en directies? Met de Schoevers Executive Officemanagement houd jij je bezig met organiseren, plannen en coördineren op hoog niveau, en organiseer je succesvolle business events.  

Van midden- en kleinbedrijf tot multinationals: elk bedrijf heeft een executive officemanager nodig. Tijdens de Schoevers-opleiding leer je om te werken in een dynamische wereld waarin je snel schakelt: projecten coördineren, deelnemen aan managementoverleggen en beslissingen nemen namens de directie. Daarnaast werk je aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling, zodat jij straks een succesrijk leven leidt én een kickstart aan je carrière geeft.

In de opleiding is ruimte om je te specialiseren in het organiseren van (business-)events. Een groot personeelsfeest organiseren, of een klantendag? Op jou kan de directie bouwen. Want jij bent er eentje van Schoevers!

Waarom deze studie?

  • De focus ligt op officemanagement en business support. Ook speelt management en ondernemerschap een belangrijke rol.
  • De studie sluit goed aan op de nieuwste trends en ontwikkelingen omdat Tio nauw samenwerkt met het bedrijfsleven en experts uit de praktijk.
  • Praktijkgericht onderwijs. Zo’n 60% van de opleiding staat in het teken van de praktijk: projecten en praktijkvakken. Bovendien krijg je les van docenten uit de praktijk, loop je twee stages en kun je kiezen voor een praktijkgerichte minor.
  • Veel begeleiding. Dankzij de kleine klassen (~10 studenten per les) en je eigen studiecoach krijg je veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

 

Wist je dat?


Benieuwd of Tio bij jou past?

Kom naar één van onze open dagen of test jezelf met de gratis Studie Matchmaker van Tio en kom erachter welke studierichting bij jou past! 
 

Toelatingseisen


Adres:
Weena 457
3013 AL Rotterdam