Smart Technology

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Lijkt het je leuk om elektrische motoren in te zetten en aan te sturen met behulp van IT? Wil jij je ontwikkelen tot technisch professional op hbo-niveau?
Technologie verandert de wereld. Ontwikkelingen gaan zo snel dat we nog niet weten hoe de wereld er over een paar jaar uitziet. De Associate degree Smart Technology stoomt jou klaar voor een baan in de toekomst. We werken met een geïntegreerd perspectief vanuit werktuigbouwkunde, elektrotechniek, IT en robotisering. Deze opleiding staat in het teken van smart products. Je wordt opgeleid om een opdrachtgever te adviseren over een ontwerp van een smart product, waarbij je rekening houdt met schaalbaarheid en toekomstige ontwikkelingen in de smart technology. Voorbeelden van smart products zijn: een onkruidrobot, een automatisch geleid voertuig, een machine voor de voedingsmiddelenindustrie en een exoskeleton. Daarnaast leer je hoe je een smart product zelf ontwikkelt, van idee tot en met de uitvoering.
Met het diploma van deze tweejarige praktijkgerichte opleiding op zak, kun ja aan de slag als technisch specialist binnen de werktuigbouwkunde, elektrotechniek en IT.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2023 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Smart Technology
Landelijke gemiddelde Verschil
Deze opleiding
Smart Technology
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
6.7 6.7 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7 7 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
6 6 0
Toon meer

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

17
apr
Proefstuderen Engineering en Smart Technology (voltijd)
Tijd: 16:00 - 17:00 uur

Adres:
Burgemeester S'jacobplein 1
3015 CA Rotterdam

Deze instellingen hebben ook een open dag

Hogeschool Rotterdam - Rotterdam

apr
17
2024
Proefstuderen Engineering en Smart Technology (voltijd)
Locatie:
Tijd: 16:00 - 17:00