Smart Technology

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Smart Technology stoomt jou klaar voor een carrièrestap in de industriële automatisering. Ben jij de bedenker van robot toepassingen of geautomatiseerde systemen? Volg dan deze opleiding.
Werk jij op technisch en operationeel niveau bij een bedrijf op het gebied van industriële automatisering en wil je doorgroeien? Smart Technology combineert onderdelen van mechanica, elektronica en IT in één product. Bijvoorbeeld een onkruidrobot, een automatisch geleid voertuig of een exoskelet. Bij Smart Technology werken we vanuit een geïntegreerd perspectief vanuit werktuigbouwkunde, elektrotechniek, IT en robotisering. Veel bedrijven zijn opzoek naar technisch geschoolde mensen op Ad-niveau. Je kunt als afgestudeerde van de Ad Smart Technology direct een meerwaarde in je bedrijf zijn.
Je wordt opgeleid om een opdrachtgever te adviseren over een ontwerp van een product, waarbij je rekening houdt met schaalbaarheid en toekomstige ontwikkelingen in de smart technology. Daarnaast leer je hoe je een slim product zelf kan ontwikkelen, van idee tot en met realisatie. Hierbij houd je rekening met bedrijfsveiligheid, Human-Machine Interface, security en milieu. Je leert over het aansturen van apparaten met actuatoren door de inzet van sensoren, elektronica, microcontrollers en PLC-systemen. Je gaat werken met 3D-printers, robots, sensoren, moderne applicaties en computerprogramma’s.

Toelatingseisen


Adres:
Burgemeester S'jacobplein 1
3015 CA Rotterdam