Niveau
Graad
Vorm
Sector
Je hebt ongetwijfeld in je werk al zelf ervaren wat de sociale impact van juridische uitspraken kan zijn. We hoeven jou niet te vertellen dat de rechtspraak veel invloed op de samenleving heeft. Als professional dien je juridisch en sociaal-maatschappelijk onderlegd te zijn. Je kunt je verplaatsen in een ander en je bent je bewust van de mogelijkheden en grenzen van jouw functie.
Mogelijk wil je doorgroeien binnen of buiten jouw organisatie. Je wil meer zicht te krijgen op de sociaal-maatschappelijke impact van jouw besluiten. Of je wil meer van betekenis zijn voor jouw organisatie. Als je zoekt naar een plek waarin jij als professional kunt doorgroeien, dan ben je bij flexibele deeltijd Sociaal Juridische Dienstverlening aan het juiste adres.
Je werkt al in een maatschappelijk georiënteerde functie. Maar je hebt méér carrière in je. Je wilt groeien naar meer verantwoordelijkheid, meer kennis, meer impact van je werk. Misschien heeft het recht je altijd aangetrokken, en wil je je hierin verdiepen. Of ben je juist juridisch onderlegd, maar ontbreekt het nog aan sociaalmaatschappelijke kennis. Wat jouw ambitie ook is, in deze opleiding doe je waardevolle nieuwe vaardigheden en inzichten op. De kennis zet jij geïnspireerd en gemotiveerd in voor je organisatie.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2022 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Sociaal Juridische Dienstverlening
Landelijke gemiddelde Verschil
Deze opleiding
Sociaal Juridische Dienstverlening
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
6.9 7.2 -0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.4 7.8 0.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
6.9 6.9 0
Totaalscore
0  
Toon meer
Opleiding in beeld

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

29
mrt
Open Avond Inholland Rotterdam
Tijd: 17:00 - 20:00 uur

Volg ons:

Adres:
Posthumalaan 90
3072 AG Rotterdam

Andere open dagen van deze instelling

29
mrt

Open Avond Inholland Rotterdam

Locatie:
Tijd: 17:00 - 20:00