Sport- en Beweeginnovatie

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Wil je als sport- en beweegprofessional vernieuwing brengen binnen de sector en bruggen slaan naar andere sectoren? Start dan met de 1-jarige Voltijd Master Sport- en Beweeginnovatie.
Wil je als sport- en beweegprofessional nieuwe professionele standaarden ontwikkelen? Mensen en organisaties vooruit helpen binnen het domein van sport, bewegen en gezondheid? Start dan met de 1-jarige Voltijd Master Sport- en Beweeginnovatie. Een opleiding die wetenschap, praktijk en beleid bijeenbrengt en duurzaam met elkaar verbindt.
Het profiel van een Master Sport- en Beweeginnovatie sluit optimaal aan op de professionaliseringsbehoefte in het werkveld. Eenmaal afgestudeerd kun je de benodigde innovatie realiseren en verankeren in je dagelijkse beroepspraktijk. Door de flinke dosis inhoudelijke kennis, maar ook door de aangeleerde verandermanagementvaardigheden en leidinggevende capaciteiten. Bovendien fungeren Masters in Sport- en Beweeginnovatie als rolmodel voor professionals in hun omgeving door de combinatie van inhoudsdeskundigheid en praktijkgerichtheid. De opleiding is geschikt voor bijv. een sportmanager van een koepelorganisatie als NOC*NSF of een leefstijladviseur bij een arbodienst. Ook geschikt voor een docent lichamelijke opvoeding (lerarenbeurs!) en beleidsadviseur van lokale, regionale of nationale overheid die sport met andere beleidsterreinen wil verbinden.

Adres:
Ruitenberglaan 31
6826 CC Arnhem

Deze instellingen hebben ook een open dag

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen - Arnhem

jun
5
2024
Open Avond (deeltijd) 5 juni 2024
Locatie:
Tijd: 17:00 - 21:00

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen - Arnhem

nov
27
2024
Open Avond (deeltijd) 27 november 2024
Locatie:
Tijd: 17:00 - 21:00