Niveau
Graad
Vorm
Sector
Heb jij passie voor coaching en een gezonde leefstijl? Wil jij anderen in beweging krijgen vanuit je huidige werkplek? Word in 2 jaar ondernemende leefstijlcoach met hbo-diploma op zak!
Je helpt mensen om een gezondere leefstijl te krijgen. Je geeft advies aan organisaties en je gaat aan de slag met coachen. Daarbij stel je leefstijlprogramma’s op maat op, voert ze uit en stelt ze bij. Je coacht niet alleen van achter je bureau, maar gaat ook samen bewegen, boodschappen doen en koken om een gezondere leefstijl aan te leren.
Je bent ondernemend, toont initiatief en misschien zet je zelfs je eigen business op. Bij de start van de opleiding ga je meteen aan de slag op je eigen (leer)werkplek. Zo kun je direct alles wat je leert in de praktijk brengen. Dat is wel zo handig!
Als ondernemende leefstijlcoach kun jij op veel plekken aan de slag. Denk daarbij aan de volgende banen:

Leefstijlcoach in een commercieel bedrijf. Bijvoorbeeld een fitnessorganisatie, een telecombedrijf of een zakelijke dienstverlener;
Start je eigen coach- en adviesbedrijf;
Leefstijladviseur in een zorg- of welzijnsinstelling. Denk aan een ziekenhuis, een GGZ-instelling of een woongroep voor gehandicapten;
Leefstijladviseur in een gemeente of provincie.

Toelatingseisen

Voldoende aanleg en geschiktheid voor de uitoefening van het beroep waarop de opleiding voorbereidt voor wat betreft de ontwikkeling van de vereiste praktische bedrevenheid in bewegingsactiviteiten. Het onderzoek omvat tevens een positieve medische keuring door een arts.

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

5
jun
Open Avond (deeltijd) 5 juni 2024
Tijd: 17:00 - 21:00 uur

Adres:
Kapittelweg 33
6525 EN Nijmegen

Deze instellingen hebben ook een open dag

HAN University of Applied Sciences - Nijmegen

jun
5
2024
Open Avond (deeltijd) 5 juni 2024
Locatie:
Tijd: 17:00 - 21:00

HAN University of Applied Sciences - Nijmegen

nov
27
2024
Open Avond (deeltijd) 27 november 2024
Locatie:
Tijd: 17:00 - 21:00