Niveau
Graad
Vorm
Sector

Sport en bewegen is belangrijk voor iedereen. Niet alleen om gezond en fit te worden en te blijven, maar ook om mee te doen in de maatschappij. Misschien heb je daar als trainer, fitnessinstructeur of in een andere functie al ervaring mee. Wil je je kennis vergroten en als hbo-sportkundige nog meer betekenen voor mensen? Kies dan voor onze deeltijdopleiding Sportkunde en leer over alle aspecten van bewegen en leefstijl.

Test jezelf!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe dan de gratis studiekeuzetest van Inholland. De test bestaat uit een persoonlijkheidstest en uit 'swipe je studie'. Zo kom je erachter welke opleiding goed bij jou past!

Meer info over Inholland en het opleidingsaanbod vind je op de website van inholland.

Toelatingseisen

Voldoende aanleg en geschiktheid voor de uitoefening van het beroep waarop de opleiding voorbereidt voor wat betreft de ontwikkeling van de vereiste praktische bedrevenheid in bewegingsactiviteiten. Het onderzoek omvat tevens een positieve medische keuring door een arts.

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 50
Opleiding in beeld

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

6
apr
Open Dag Inholland Haarlem
Tijd: 10:00 - 14:00 uur

Volg ons:

Adres:
Bijdorplaan 15
2015 CE Haarlem

Andere open dagen van deze instelling

apr
6
2024

Open Dag Inholland Haarlem

Locatie:
Tijd: 10:00 - 14:00