Niveau
Graad
Vorm
Sector
Sport en bewegen is belangrijk voor iedereen. Niet alleen om gezond en fit te worden en te blijven, maar ook om mee te doen in de maatschappij. Misschien heb je daar als trainer, fitnessinstructeur of in een andere functie al ervaring mee. Wil je je kennis vergroten en als hbo-sportkundige nog meer betekenen voor mensen? Kies dan voor onze deeltijdopleiding Sportkunde en leer over alle aspecten van bewegen en leefstijl.
Ook als je vanuit een heel ander vakgebied een carrièreswitch wilt maken om serieus aan de slag te gaan met de leefstijl en gezondheid van individuen en groepen is deze flexibele deeltijdopleiding geschikt voor jou.
De deeltijdopleiding Sportkunde is flexibel en daardoor goed te combineren met werk en privé. Want samen met ons bepaal jij je leerroute en studietempo. Met deze opleiding leer je vooral thuis én op je werk: de plek waar je de theorie van Sportkunde in de praktijk brengt. Daarbij houden we rekening met de kennis en ervaring die je nu al hebt. Samen met je medestudenten en leercoaches vorm je een professionele community waarin je met en van elkaar leert.

Toelatingseisen

Voldoende aanleg en geschiktheid voor de uitoefening van het beroep waarop de opleiding voorbereidt voor wat betreft de ontwikkeling van de vereiste praktische bedrevenheid in bewegingsactiviteiten. Het onderzoek omvat tevens een positieve medische keuring door een arts.

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 50
Opleiding in beeld

Adres:
Bijdorplaan 15
2015 CE Haarlem

Andere open dagen van deze instelling

nov
1
2023

Open Avond Inholland Haarlem

Locatie:
Tijd: 17:00 - 20:00