Applied Nanotechnology

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Applied Nanotechnology. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Applied Nanotechnology kunt gaan studeren!

Niveau
Graad
Sector
De hbo masterstudie Applied Nanotechnology is een tweejarige, Engelstalige master gericht op het ontwerpen en ontwikkelen van innoverende producten en applicaties in nanotechnologie. Tijdens de studie leer je micro- en nanotechnologische kennis innovatief toe te passen. Je gaat producten en processen ontwerpen die gebaseerd zijn op micro- en nanotechnologie en die bijdragen aan het aanpakken van maatschappelijke problemen op allerlei gebieden, zoals duurzaamheid en gezondheid. Er vindt nauwe samenwerking met het bedrijfsleven plaats, waardoor je praktijkervaring op kunt doen bij producerende en ontwikkelende high tech bedrijven. Voorts is er aandacht voor belangrijke soft-skills zoals communicatie, teamwork, ethiek en ondernemerschap.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2022 over aspecten van deze studie?

Voltijd
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.2
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.5
Aantal eerstejaars studenten
14
Eerstejaars vrouw (%)
42.9 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Master | Voltijd | Techniek | Enschede

Applied Nanotechnology

Saxion, Enschede

Open dagen bij deze studie

Saxion - Enschede

19
apr
Open avond Enschede: alles over deeltijdonderwijs!
Locatie:
Tijd: 18:00 - 21:00