Counselling

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Counselling. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Counselling kunt gaan studeren!

Niveau
Graad
Sector
Als Bachelor Counselor kun je als zelfstandig ondernemer een eigen praktijk starten, waarbij counseling als hoofd- of nevenactiviteit wordt uitgeoefend. Je kunt er ook voor kiezen om als vrijwilliger aan de slag te gaan of bij een organisatie in dienst te treden. Tijdens de Counseling opleiding leer je vanuit een gedegen theoretische basis verschillende methodieken toe te passen binnen de praktijk van counseling.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Algemeen oordeel
8.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
5.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.3
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.5
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 0

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Bachelor | Deeltijd | Gedrag en Maatschappij | Leiden

Counselling

NTI, Leiden