English Language and Culture

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over English Language and Culture. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je English Language and Culture kunt gaan studeren!

Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.
Niveau
Graad
Sector
De universitaire bacheloropleding English Language and Culture is gericht op het bestuderen en analyseren van Engelse taal en de literaire werken vanaf het ontstaan van de taal tot heden. Onderzoek naar Engelse taal en literatuur is een belangrijk onderdeel in de studie. De studie wordt volledig in het Engels gegeven.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.2
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
8.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
5.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de wetenschappelijke vaardigheden wo.
Wetenschappelijke vaardigheden wo
8.1
Aantal eerstejaars studenten
92
Eerstejaars vrouw (%)
70.7 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 0