Erasmus Mundus Master Journalism, Media and Globalisation (joint degree)

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Erasmus Mundus Master Journalism, Media and Globalisation (joint degree). Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Erasmus Mundus Master Journalism, Media and Globalisation (joint degree) kunt gaan studeren!

Niveau
Graad
Sector
De postinitiële masterstudie (wo) Erasmus Mundus Master Journalism, Media and Globalisation (joint degree) onderzoekt de praktijk en de prestaties van journalistiek en de media in de context van een nieuw milieu dat door globalisering, modernisering, introductie op de markt en professionele ontwikkelingen gestalte wordt gegeven. De masterstudie is gericht op studenten die reeds als professionele journalisten werken en die hun analytische vaardigheden verder willen ontwikkelen en meer willen leren met betrekking tot globalisering en journalistiek.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2022 over aspecten van deze studie?

Voltijd
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.8
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
6.9
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Master | Voltijd | Taal en Communicatie | Amsterdam

Erasmus Mundus Master Journalism, Media and Globalisation (joint degree)

Universiteit van Amsterdam, Amsterdam

Open dagen bij deze studie

Universiteit van Amsterdam - Amsterdam

11
mrt
VU Masterevent: maart 2023
Locatie:
Tijd: 11:00 - 14:00

Universiteit van Amsterdam - Amsterdam

11
apr
UvA Proefstuderen
Locatie:
Tijd: 9:00 - 17:00