Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree)

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree). Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree) kunt gaan studeren!

Niveau
Graad
Sector
De postinitiële masterstudie (wo) Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy richt zich op de snel veranderende global environment en de nieuwe publieke beleidsuitdagingen. Deze master leert je kennis en vaaridgheden die van belang zijn voor het begrijpen en interveniëren in gelijktijdige transnationale politieke problemen, zoals klimaat veranderingen, internationaal terrorisme of financiele problemen.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2022 over aspecten van deze studie?

Voltijd
Algemeen oordeel
5.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
6.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.5
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
5.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de wetenschappelijke vaardigheden wo.
Wetenschappelijke vaardigheden wo
6.7
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Master | Voltijd | Recht en Bestuur | Den Haag

Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree)

ISS (Erasmus Universiteit Rotterdam), Den Haag