Expertdocent Beroepsonderwijs

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Expertdocent Beroepsonderwijs. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Expertdocent Beroepsonderwijs kunt gaan studeren!

Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.
Niveau
Graad
Sector
De hbo masterstudie Expertdocent Beroepsonderwijs werkt vanuit een maatschappelijke, onderwijskundige, beroepsmatige en vakinhoudelijke invalshoek in de studie aan het vormgeven, uitvoeren of beoordelen van adaptief beroepsonderwijs in de praktijk.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd Deeltijd
Algemeen oordeel
8.2 8.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over het opdoen van onderzoekend vermogen binnen de opleiding, denk bijv. aan analytisch denken, het doen van praktijkgericht onderzoek en het schriftelijk rapporteren over praktijkgericht onderzoek.
Aansluiting beroepspraktijk
8.2 8.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.5 8.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.6 8.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
6.8 6.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
6.7 6.7
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.9 7.9
Aantal eerstejaars studenten
6 6
Eerstejaars vrouw (%)
33.3 % 33.3 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 0

Open dagen bij deze studie

Windesheim - Zwolle

27
jan
Open dag voltijdopleidingen 27 januari 2023 (locatie Zwolle)
Locatie:
Tijd: 13:00 - 21:00

Windesheim - Zwolle

14
apr
Open dag voltijdopleidingen 14 april 2023 (locatie Zwolle)
Locatie:
Tijd: 13:00 - 21:00