Health Care and Social Work

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Health Care and Social Work. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Health Care and Social Work kunt gaan studeren!

Niveau
Graad
Sector
De hbo masterstudie Health Care and Social Work is gericht op de gezondheidszorg en welzijnswerk. De studie leidt op tot het ontwikkelen van een breed perspectief op deze dynamische werkvelden. Op deze manier ben je in staat om vanuit de theorie beleid te ontwikkelen, deze te implementeren in de praktijk en oplossingen te zoeken voor nieuwe problemen.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd Deeltijd
Algemeen oordeel
8.6 8.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over het opdoen van onderzoekend vermogen binnen de opleiding, denk bijv. aan analytisch denken, het doen van praktijkgericht onderzoek en het schriftelijk rapporteren over praktijkgericht onderzoek.
Aansluiting beroepspraktijk
7.5 7.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.5 7.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9 8.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.8 7.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.9 6.9
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.9 7.6
Aantal eerstejaars studenten
33 23
Eerstejaars vrouw (%)
84.8 % 78.3 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 0

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Master | Deeltijd | Gedrag en Maatschappij | Enschede

Health Care and Social Work

Saxion, Enschede

Open dagen bij deze studie

Saxion - Enschede

19
apr
Open avond Enschede: alles over deeltijdonderwijs!
Locatie:
Tijd: 18:00 - 21:00