Informatie en Communicatie Technologie

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Informatie en Communicatie Technologie. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Informatie en Communicatie Technologie kunt gaan studeren!

Niveau
Graad
Sector
De hbo bachelorstudie Informatie en Communicatie Technologie is gericht op managementprojecten. Aan de hand van casestudies en praktijksimulaties verwerf je vaardigheden die je direct op de werkvloer kunt toepassen. Voorbeelden van dergelijke vaardigheden zijn onderhandelingsstrategieën, presentatietechnieken, contractbeheersing en time- en stressmanagement.

Toelatingseisen

C&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar
C&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd Deeltijd
Algemeen oordeel
7.9 7.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over het opdoen van onderzoekend vermogen binnen de opleiding, denk bijv. aan analytisch denken, het doen van praktijkgericht onderzoek en het schriftelijk rapporteren over praktijkgericht onderzoek.
Aansluiting beroepspraktijk
6.9 6.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.8 7.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.2 8.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
6.9 6.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.4 7.4
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7 7
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 0

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Bachelor | Deeltijd | Exact en Informatica | Apeldoorn

Informatie en Communicatie Technologie

Hogeschool NOVI, Apeldoorn

Hbo | Bachelor | Deeltijd | Exact en Informatica | Utrecht

Informatie en Communicatie Technologie

Hogeschool NOVI, Utrecht