Interdisciplinary Arts

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Interdisciplinary Arts. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Interdisciplinary Arts kunt gaan studeren!

Niveau
Graad
Sector
De hbo bachelorstudie Interdisciplinary Arts brengt je in aanraking met zowel kunst, wetenschap en maatschappij. In de studie ga je op zoek naar creatieve oplossingen voor hedendaagse sociale en culturele problematiek in de vorm van artistieke producten of creatieve uitvindingen en leer je hoe je je als ondernemer op dit vlak verder kunt ontwikkelen.

Toelatingseisen

Artistieke aanleg die blijkt uit: reflectief vermogen; engagement ten opzichte van maatschappelijke kwesties; flexibele en open houding

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2022 over aspecten van deze studie?

Voltijd
Algemeen oordeel
7.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
6.1
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
6.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
7.6
Aantal eerstejaars studenten
24
Eerstejaars vrouw (%)
66.7 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Bachelor | Voltijd | Kunst en Cultuur | Maastricht

Interdisciplinary Arts

Zuyd Hogeschool, Maastricht