International Finance

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over International Finance. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je International Finance kunt gaan studeren!

Niveau
Graad
Sector
De postinitiële masterstudie (wo) International Finance is gericht op de theoretische en praktische aspecten van internationale financiën. De lessen zijn erop gericht om je voor te bereiden op een professionele carrière en gaan over recente ontwikkelingen in bijvoorbeeld accounting, de bankwereld en investeringen.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2022 over aspecten van deze studie?

Voltijd Deeltijd
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8 8.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8 7.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.5 -
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8 -
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.9 8
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Wo | Master | Voltijd | Economie en Bedrijf | Amsterdam

International Finance

Universiteit van Amsterdam, Amsterdam

Wo | Master | Deeltijd | Economie en Bedrijf | Amsterdam

International Finance

Universiteit van Amsterdam, Amsterdam

Open dagen bij deze studie

Universiteit van Amsterdam - Amsterdam

11
mrt
VU Masterevent: maart 2023
Locatie:
Tijd: 11:00 - 14:00

Universiteit van Amsterdam - Amsterdam

11
apr
UvA Proefstuderen
Locatie:
Tijd: 9:00 - 17:00