Liberal Arts and Sciences: Global Challenges

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Liberal Arts and Sciences: Global Challenges. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Liberal Arts and Sciences: Global Challenges kunt gaan studeren!

Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.
Niveau
Graad
Sector
De universitaire bachelorstudie Liberal Arts and Sciences: Global Challenges is een brede basis bachelor studie met een focus op vrede, recht en duurzaamheid, die je een stevige academische basis geeft met nadruk op academische vaardigheden, brede kennis en specialisatie in een major en wereldburgerschap. Je bestudeert brede kennis van de rest van de wereld, maar je specialiseert zich ook op een bepaald gebied. Daarnaast leer je om te gaan met complexiteit, diversiteit en verandering van de huidige samenleving. Je krijgt de verantwoordelijkheid om je eigen programma samen te stellen. De studie bereid je voor op toonaangevende posities in de internationale samenleving.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd
Algemeen oordeel
9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
8.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de mate waarin je wordt voorbereid op je beroepsloopbaan, denk bijv. aan het contact dat je hebt met de praktijk (stages).
Voorbereiding beroepsloopbaan
6.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de wetenschappelijke vaardigheden wo.
Wetenschappelijke vaardigheden wo
8.5
Aantal eerstejaars studenten
202
Eerstejaars vrouw (%)
73.3 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 0