Marine Shipping Innovations

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Marine Shipping Innovations. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Marine Shipping Innovations kunt gaan studeren!

Niveau
Graad
Sector
De hbo masterstudie Marine Shipping Innovations is gericht op het ontwerpen, implementeren en uitvoeren van complexe innovatieprojecten binnen het maritieme werkveld. Binnen deze tweejarige masterstudie ontwikkel jij je operationele expertise en leer je hoe je je kennis en vaardigheden optimaal kunt inzetten binnen alle organisatieniveaus. Marine Shipping Innovations is gericht op professionals (die voldoen aan de toelatingseisen) uit de zeevaart, maritieme dienstverlening, scheepsbouw, maritieme toeleveranciers, waterbouw, offshore en docenten uit het maritieme onderwijs.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Voltijd Deeltijd
Algemeen oordeel
8.1 8.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over het opdoen van onderzoekend vermogen binnen de opleiding, denk bijv. aan analytisch denken, het doen van praktijkgericht onderzoek en het schriftelijk rapporteren over praktijkgericht onderzoek.
Aansluiting beroepspraktijk
7.6 7.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.7 8.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.2 8.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.3 7.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.1 8
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
7.9 7.8
Aantal eerstejaars studenten
20 10
Eerstejaars vrouw (%)
15 % 10 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 0

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Master | Deeltijd | Techniek | Terschelling

Marine Shipping Innovations

Maritime Institute Willem Barentsz Terschelling (NHL Stenden), Terschelling