Master Sensor System Engineering

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Master Sensor System Engineering. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Master Sensor System Engineering kunt gaan studeren!

Niveau
Graad
Sector
De hbo masterstudie Sensor System Engineering is gericht op het ontwikkelen en toepassen van sensorapplicaties. De aandacht binnen deze studie gaat voornamelijk uit naar het domein van de gezondheidszorg, waar de vraag naar intelligente sensorsystemen blijft toenemen. De studie leert je hoe je data moet begrijpen, interpreteren en implementeren om zo een brug tussen technologie en praktische applicaties te kunnen slaan.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2022 over aspecten van deze studie?

Voltijd
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
6.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
6.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.3
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
6.7
Aantal eerstejaars studenten
43
Eerstejaars vrouw (%)
7 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Master | Voltijd | Techniek | Assen

Smart Systems Engineering

Hanze Instituut voor Engineering (Hanzehogeschool Groningen), Assen