Sonologie

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste info over Sonologie. Scroll nog iets verder voor wat inhoudelijke info en niet onbelangrijk, wáár je Sonologie kunt gaan studeren!

Niveau
Graad
Sector
De hbo masterstudie Sonologie is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op muzikaal en technologisch onderzoek binnen een artistiek kader. De hbo masterstudie Sonologie biedt een context voor zelfstandige werkzaamheden van de studenten op het gebied van compositie van elektronische muziek, algoritmische compositie, live elektronische muziek, klanksynthese, klankinstallaties etc.

Toelatingseisen Master

Voor masters gelden specifieke toelatingseisen. Raadpleeg de website van de desbetreffende instelling voor de concrete toelatingseisen.

Bekijk waar je dit kan studeren

Hoe wordt deze studie beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2022 over aspecten van deze studie?

Voltijd
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
9.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
9.3
Het tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de toetsing en beoordeling door de opleiding, denk bijv. aan de duidelijkheid over criteria waarop getoetst wordt en het aantal toetsmomenten.
Toetsing en beoordeling
8.2
Aantal eerstejaars studenten
9
Eerstejaars vrouw (%)
44.4 %
Toon meer statistieken
Enquêtejaar 2022

Waar kan ik dit studeren?

Hbo | Master | Voltijd | Kunst en Cultuur | Den Haag

Sonologie

Koninklijk Conservatorium (Hogeschool der Kunsten Den Haag), Den Haag